MotoRockomanacions 7 a 9 de juliol

Molta calor. Això i algo de moto per agafar aire, aquí les MotoRockomanacions per aquest cap de setmana.

Rider 468 Andorra 2023

Aquesta edició 2023 prevista el dissabte 8 de juliol (divendres 7 de juliol recollida dorsals) discorrerà íntegrament per carreteres d’ANDORRA, CATALUNYA i FRANÇA, i està inclosa dins el calendari de la F.I.M. i en la 1ª edició de MOTAND Andorra la Vella, jornada dedicada al mon de la moto i a la que, un cop finalitzada la Ruta de la RIDER 468 ANDORRA podreu gaudir d’un ambient increïble en aquest magnífic esdeveniment, en que es comptarà amb la col·laboració del Moto Club TURISMOTO, Organitzadors de la famosa concentració PINGÜINOS.

Durant tot dissabte dia 8 de juliol hi hauran activitats relacionades amb la moto i al finalitzar la jornada es faran els tradicionals sopar de Germanor i sorteig de regals entre tots els participants a la RIDER 468 ANDORRA amb un gran premi final com cada edició.

Organitza Penya Motorista L’Esquirol Principat d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *