Western Swing

Direcció al mes de juny, l’estiu i el temps en que es fan potser més km en moto. Donem la benvinguda al mes amb l’animat subgènere del country i precursor del R&R: Western Swing.

Western Swing era la forma més eclèctica de música country i, en la seva diversitat, va preparar l’escenari per al rock & roll.

Basat en la música tradicional de bandes de corda, el Western Swing també va incorporar melodies pop tradicionals, improvisació de jazz, blues i folk, creant una forma de música americana molt entretinguda i eclèctica.

Bob Wills i Milton Brown van popularitzar el gènere als anys 30, i Wills es va fer conegut com el pare del gènere, ja que va romandre popular durant diverses dècades, durant les quals va tenir una notable sèrie de singles d’èxit.

Tot i que de vegades es va esvair de la vista, el Western Swing es va mantenir popular al llarg del segle XX, de tant en tant va experimentar augments de popularitat, com ara a principis dels anys 70 i principis dels 90.

I com quasi cada setmana, la llista de Spotify de Rocky Motard Ponent:

Via: Allmusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *