Country Evangèlic

Setmana amb un subgènere atípic però dels més antics allà als USA. Una música que ens podría ben acompanyar en un viatge de tornada amb el sol ponent als nostres retrovisors, ballant en ells segons les curves que anem agafant, i el Country Evangèlic en les nostres orelles. Molt espiritual.

El Country Gospel és un dels gèneres més antics de la música country. Tot i que va canviar una mica amb els temps, el country gospel va continuar sent el més simple i directe de tots els subgèneres country.

El so del gospel country és similar al country tradicional: l’única diferència és que el tema és religiós, no secular. Igual que el country tradicional, el so del gospel country es va anar fent més suau i més orientat al pop a mesura que avançaven les dècades, i a principis dels anys 70, gairebé no es va distingir dels sons exuberants del pop mainstream.

Aquesta tendència va continuar durant la resta dels anys 70 i 80, i als anys 90, el gospel country contemporani sonava idèntic a les inclinacions contemporànies adultes del CCM.

No obstant això, aquesta música mai va ser àmpliament reconeguda com a country gospel, que sempre s’identificarà amb els seus arranjaments senzills, els seus petits cors vocals i la seva instrumentació vibrant.

La llista a Sporify per la nostra ruta:

Via: Allmusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *