Dirty Blues

És divendres, i a Rocky Motard Ponent ho sabem. Tú també i és per això que ja comences a preparar-te per fer alguna sortida. Doncs aquí et deixem amb el Dirty Blues, que et podrà acompanyar com a banda sonora per aquests calurosos dies..

El Dirty Blues és una mica un tòpic en algunes àrees, i per a moltes oïdes modernes, sembla més una broma que una forma legítima.

Però el dirty blues té una llarga tradició en el blues, i sovint ressorgeix en el blues i el rock moderns.

Durant els primers dies del blues gravat, s’enregistraven cançons vulgars gairebé tan sovint com cançons d’amor i laments. Aquestes cançons es distingien pel seu doble sentit i metàfores sovint humorístiques; en la interpretació, les cançons en realitat podien coquetejar amb el vulgar.

El dirty blues tractava principalment de sexe, però hi havia moltes cançons sobre drogues i que eren essencialment dirty blues, és a dir, country blues senzill amb lletres tabú.

El blues brut va prosperar els dies anteriors a la Segona Guerra Mundial. Després de la guerra, molts segells discogràfics es van concentrar en discos que eren comercialment viables, i el blues brut es va esvair, només per ressuscitar durant el revival del blues dels anys 60.

Via: AllMusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *