Country de Conducció de Camions

La carretera, compartida literalment entre entusiastes de la moto i dels camions. I aquesta setmana una estona de Country de Conducció de Camions, kilòmetre a kilòmetre, cançó a cançó.

El country de conducció de camions és una branca del honky tonk, el country-rock i el country de Bakersfield. És una música dura, amb un ritme directament sortit del country-rock i sentiments del honky tonk.

Sovint, les cançons parlen de conduir camions o de desamor. La música va arribar a un públic més gran a finals dels anys 70, quan el fenomen CB va arrasar la cultura pop i quan les pel·lícules Convoy i Smokey and the Bandit van popularitzar el country de conducció de camions.

I aquí una llista de Spotify:

Via: AllMusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *