Pop de cambra

Una mica de pop fresc e instrumentat per un cap de setmana en que Rocky Motard Ponent també obre portes en diumenge en col.laboració amb la 3ª RoadGrip.

A partir de l’exuberant i orquestrat treball d’intèrprets com Brian Wilson, Burt Bacharach i Lee Hazlewood, el Chamber Pop va sorgir principalment com a reacció a l’estètica lo-fi dominant a gran part de la comunitat de música alternativa dels anys noranta.

Inspirat en part en el revival de la música lounge, però amb una absència total d’ironia o kitsch, el pop de cambra va posar un èmfasi renovat en la melodia i la producció, els artistes van proposar les seves cançons barroques i ornamentades amb cordes i trompes orquestrals de gran textura, negant l’existència mateixa del grunge, l’electrònica i altres moviments musicals concurrents.

La llista setmanal al perfil de Rocky Motard Ponent a Spotify:

Via: AllMusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *