Country Alternatiu

Setmana dedicada a un subgènere del Country: el Country Alternatiu.

El Country Alternatiu fa referència a bandes country que toquen country tradicional però que dobleguen lleugerament les regles. No s’ajusten a les tradicions d’èxit de Nashville, ni segueixen la ruta acceptada de “l’outlaw” cap a la notorietat. En canvi, les bandes alternatives de country treballen fora del focus de la indústria del país, subvertint sovint les tradicions musicals amb l’estètica lírica (i musical) del cantant/compositor i del rock & roll.

I com a mostra us deixem una llista de cançons per descobrir aquest estil de música des de Spotify.

Segueix el perfil de Rocky Motard Ponent a Spotify; hi anirem fent públiques llistes de música setmanals que et podrán perfectament acompanyar en les teves sortides en moto o per què no, en el teu dia a dia.

Vía: AllMusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *