Blues Acústic de Chicago

En la varietat està el gust, i en els descobriments es troba plaer. Amb molt de gust i plaer, les llistes descobrint subgèneres musicals des de la teva botiga Rocky Motard Ponent. Vestint també de música la teva ruta en moto.

Aquesta setmana la dediquem a un subgènere del Blues, el Blues Acústic de Chicago.

Blues Acústic de Chicago descriu la versió de la música que emanava de la Ciutat del Vent en els anys anteriors a l’arribada a la par de Muddy Waters i les guitarres elèctriques que ho canviaren tot.

Chicago era el centre de gravació de la majoria d’artistes de blues dels anys 30 i 40, i la majoria dels intèrprets estaven connectats al que s’ha conegut com “el Bluebird Beat”, un progenitor basat en l’acústica de la posterior formació elèctrica de la banda de blues de Chicago. La seva música està marcada pel que normalment es descriu com un “estil hokum”: lletres pesades que promouen una atmosfera alegre i impulsades per un ritme d’influència de jazz i una inclinació més urbana.

I com a mostra us deixem una llista de cançons per descobrir aquest estil de música des de Spotify.

Segueix el perfil de Rocky Motard Ponent a Spotify; hi anirem fent públiques llistes de música que et podrán perfectament acompanyar en les teves sortides en moto. O per quan no vagis amb ella per poder recordar-la…

Vía: AllMusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *