MotoRockomanacions 5 a 7 de març

El forat que ens deixarà aquests mesos sense la grandísima majoria d’activitats a les que estavem acostumats fins fa ben poc sembla tindre una llum al final del túnel. Cap allí ens hi encarem, cap a un 2021 més actiu que lo que va ser el 2020.

Per aquesta setmana podem obrir una mica la finestra des del bloc de Rocky Motard Ponent i oferir alguna recomanació.

Curtcircuit: Dani Nel·lo ‘Los saxofonistas salvajes’

Després d’any i mig girant amb Dani Nel·lo ‘Los Saxofonistas Salvajes’, el músic i compositor presenta la continuació d’aquesta aventura que reivindica el paper del saxòfon dins la música popular en la seva faceta més visceral i subversiva. A ‘Los Saxofonistas Salvajes 2’, Nel·lo va més enllà de l’homenatge: explora l’essència del saxofonista per desenvolupar la seva pròpia veu. L’acompanya una banda all-star que reuneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal. El 6 de març a la sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), dins del Curtcircuit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *