Indie Pop

Fresca i quasi primaveral és la música que ens acompanyarà aquest cap de setmana d’hivern en les nostres rutes. Rocky Motard Ponent obert diumenge, motos música i una mica de Rocky Motard.

L’indie rock més melòdic, menys sorollós i relativament lliure d’angoixes, l’indie pop reflecteix el costat més suau i dolç de l’underground, amb més èmfasi en les harmonies, els arranjaments i la cançó.

Comprèn tot, des de l’exuberant orquestració del pop de cambra fins a la senzillesa primitiva del twee pop, el seu enfocament se centra, tanmateix, més en les cançons que en el so, i tot i que tant l’indie pop com l’indie rock abracen el D.I.Y. esperit del punk, el primer rebutja l’actitud nihilista del punk i l’enfocament sonor abrasiu.

La llista de Spotify per a tu:

Via: AllMusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *