Blues de la Costa Est

A l’igual que la setmana, em tingut dies foscos, però sembla que tot i la refrescada per aquest cap de setmana veurem el sol. Així ens arriba el Blues de la Costa Est, amb una mica més de ritme que el blues clàssic.

East Coast Blues combina dues escoles bàsiques sota un mateix paraigua. El primer i el més notable consisteix en deixebles de l’escola del Piemont (principalment del principal practicant del Piemont de la zona de la costa est, Blind Boy Fuller; també podeu veure en aquest mateix bloc de Rocky Motard Ponent una llista separada sobre l’estil del Piemont) que s’havien traslladat a la costa est a principis i mitjans de anys 50 i va acabar formant part de bona part de l’escena del primer blues revival d’aquesta ciutat a mitjans dels anys 60.

La segona escola està formada per artistes de R&B elèctric i intèrprets moderns provinents de la zona que treballen en una varietat d’estils autòctons del gènere en general.

I la llista corresponent a Spotify:

Via: AllMusic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *