El nou HJC RPHA 11 JOKER a Rocky Motard Ponent

EL MÉS BUSCAT DE GOTHAM CITY JA ÉS AQUÍ!

El Joker és un dels Super-Dolents de DC més conegut de tots els temps amb el seu somriure sinistre, cabell verd elèctric i riure inquietant que es pot escoltar des de quilòmetres de distància. Com l’enemic final de Batman, Gotham City mai va ser la mateixa després que Joker, el Príncep del Crim patís una transformació de ciutadà ordinari a la ment mestra criminal que ens encanta odiar.

El Joker d’HJC està equipat amb tot el que fa que aquest casc sigui el més buscat de la ciutat! Els dissenyadors d’HJC es van assegurar que aquest gràfic sigui tan ominós com el propi Joker. Quan passegis pels carrers de la ciutat amb el Joker d’HJC al teu cap, no dubtis que la gent es girarà per veure’l.

El disseny Joker apareixerà al RPHA 11, el casc esportiu premium de l’HJC. El RPHA 11 està dissenyat per a la pista de carreres amb una estructura de carcassa aerodinàmica composta pel material de carcassa Premium Integrated Matrix (P.I.M. Plus) d’HJC per a una major resistència als cops en un casc lleuger. Pantalla fumada i lent antiboira inclosa.

RPHA 11: Aprovat per la CEPE.
Talles XS-XXL
Garantia de 5 anys
599,90 euros

Rocky Motard Ponent és distribuïdor d’HJC, no dubtis a fer qualsevol consulta sobre el que t’interessi saber sobre aquest nou model.

SOBRE HJC HELMETS
Des de 1971 HJC s’ha especialitzat en la fabricació exclusiva de cascs de motocicleta. La combinació de la seva extensa experiència especialitzada en la fabricació de cascos i en el seu desenvolupament innovador donen com a resultat l’èxit d’HJC en els mercats de tot el món. L’objectiu permanent d’HJC és proporcionar cascos de la màxima qualitat, amb un alt rendiment i confortables per als motoristes de tot el món. Per a més informació visita hjchelmets.es.